Izvor: HappyBSC
23.12.2021 u 10:43
0

Priznanje Balkan Awards 2021 za astrologa Ivanu Minović dodeljeno je u Beogradu

Priznanje Balkan Awards 2021 za Ivanu Minović dodeljeno je u Beogradu u svečanoj sali hotela Radisson Blu uz AS Jovanović šampanjac fontanu, fotografije Slobodan Boki Ćirković, voditelji Miša Ćirić, Kristina Madić Beograd 22.12.2021.godine.

Ivana Minović autor je astroloških novosti, astroloških aktuelnosti kao i mnogobrojnih tekstova, horoskopa (dnevnih, mesečnih, nedeljnih) koji se objavljuju u elektronskim medijima, novinama i društvenim mrežama. Osim  klasične astrologije Ivana Minović se bavi psihološkom astrologijom, astromedicinom, astrometerologijom, političkom i sportskom astrologijom. Učestvuje u različitim televizijskim formatima kao što su zvezde govore o zvezdama, život iz ugla astrologije i tome slično. Zna koliko je bitno da pronađete sopstveni put od Sunca do Meseca i na njemu ostanete dosledni sebi i svom rasporedu zvezda koji je iako mozda toga niste svesni u životu veoma vazan.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter