Izvor: Informer
23.12.2021 u 14:12
0

PET ZNAKOVA KOJI ĆE PRONAĆI SUDBINSKU LJUBAV DO KRAJA 2022.GODINE: Jedan susret promeniće sve

Kako je Venera, planeta ljubavi, krenula retrogradno 19. decembra, to nagoveštava komplikacije na emotivnom planu jer se vraćamo u prošlost. Međutim, 2022. godina menja sve to.

Retrogradna Venera ide do 29. januara, paće emotivni odnosi biti nestabilni, a mnogi rešiti da se pomire sa starom ljubavlju.Znakovi koji će uspetiu da pronađu ljubav do kraja 2022. godine su Bikovi, Vodolije, Jarčevi, Vage i Device.

DEVICA – Planete u Jarcu navode vas da tražite romantične susrete i ljubav. Retrogradna Venera može da vam donese pomirenje sa bivšim partnerom, ali ćete iza 29. januara potpuno drugačije videti tu osobu. U svakom slučaju ljubavi vam neće faliti, ali ćete se vraćati na prošlost.

VAGA – Kada Venera u martu bude u Vodoliji, vi ćete itekako osetiti potrebu da se zaljubite. Romantični trenutci tek dolaze, iako vam sada sve deluje haotično. Pomirenje sa nekim iz prošlosti nije rešenje.

JARAC – Kako ste vi znak koji je stalno fokusiran na posao, Venera u vašem znaku to menja. Do marta će vam ljubav biti na prvom mestu, a mnogi pripadnici vašek znaka će se zaljubiti kao nikada dosad. Vreme je i za proširenje porodice. Sve one emocije koje ste potiskivali, konačno ćete uspeti nekome da ih pokažete.

VODOLIJA – Iako pod uticajem Saturna delujete da ste hladni i rezervisani, vi jednostavno ne znate kako da se nosite sa svim što trenutno osećate. Venera ulazi u vaš znak u martu 2022. godine, pa će vam doneti toplinu i ljubav. Sve ono što vam sada deluje nemoguće, biće ostvarivo od marta na emotivnom planu.

BIK – Pripadnici vašeg znaka imaju priliku da upoznaju nekoga ko će im promeniti život. Nije isključeno da ćete stati na „ludi kamen“ tokom 2022. godine.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter