Izvor: Tanjug
23.12.2021 u 14:38
0

Dodik odgovorio na Komšićeve pretnje

Srpski član Predsedništva BiH Milorad Dodik komentarisao je danas izjavu kolege Željka Komšića, da će ga zaustaviti u rušenju BiH, ako to ne uradi međunarodna zajednica i rekao da nije bez fizičkih predispozicija da može adekvatno da odgovori na Komšićeve pretnje.

– Sad sam ga na sednici procenjivao, mislim da nisam bez fizičkih predispozicija da mogu adekvatno da odgovorim oko toga, ako dođe do toga što Komšić preti – rekao je Dodik. 

– Čuj on, šta stoji iza njega, samo Bakir Izetbegović, i šačica Bošnjaka koji glasaju za njega da bi prevarili Hrvate – rekao je on na konferenciji za novinare u Istočnom Sarajevu, posle sednice Predsedništva BiH.

Komšić je, kako prenose mediji izjavio da će Dodika zaustaviti u rušenju BiH, ako to ne učini međunarodna zajednica.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter