Izvor: tanjug
23.12.2021 u 22:08
0

E-ČITULJE: Nova usluga za građane

Nova elektronska platforma e-čitulje, kojom bi se omogućio zajednički nastup javnih komunalnih pogrebnih preduzeća iz cele Srbije, predstavljena je danas u Skupštini grada Beograda.

Projekat je predstavio v.d. direktora JKP „Pogrebne usluge“ Vladan Đukić, a prisustvovali su pored zamenika gradonačelnika Beograda Gorana Vesića i više od dvadeset direktora javnih komunalnih preduzeća koji se bave pogrebnim uslugama iz cele Srbije.

E-čitulja će omogućiti građanima da na mejl dobiju link koji mogu da podele i na taj način obaveste rođake i prijatelje o gubitku najmilijih.

Najave pomena čuvaće se trajno, kao znak sećanja na živote i dela preminulih, objasnio je Đukić.

Ova usluga će omogućiti građanima pronalaženje grobnih mesta preminulih, naručivanje i polaganje cveća i paljenje sveća u njihovo ime, kao i ugovaranje ostalih usluga.

U planu je i povezivanje i saradnja sa javnim komunalnim pogrebnim preduzećima na nivou drugih lokalnih samouprava iz cele Srbije, u smislu objavljivanja e-čitulja na najposećenijim medijskim portalima, naglasio je Đukić.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter