Izvor: Informer.rs
21.05.2023 u 12:05
0

SRCE DA PREPUKNE! SVET BRUJI o fudbaleru koji je saznao da mu je umrla majka, izašao na teren i SLOMIO SE (VIDEO)

Fudbaler Monpeljea i reprezentativac Gvinere, Isijaga Sila, u suzama je izašao na teren posle saznanja da mu je preminula majka.

Tužna i emotivna slika iz francuskog fudbala obišla je planetu. Naime, ovog vikenda na stadionu „la Bužuar“ u Nantu viđene su suze fudabera Monpeljea, koji se slomio zbog smrti majke.

Isijago Sila (29) je vest o velikom gubitku saznao na dan utakmice. Nije želeo da ostavi saigrače na cedilu, skupio je snagu i pojavio se na terenu.

Suznih očiju počeo je u startnoj postavi, a saigrači su ga tešili, i svima je bilo jasno koliko mu je teško i kako se bori sam sa sobom.

Drugari su ga hrabrili i bodrili pre nego što je lopta krenula sa centra, ali suze su same tekle. Monpelje je na kraju slavio sa 3:0, a bitnu ulogu imao je upravo levi bek Sila.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter