Izvor: BLIC
28.12.2021 u 13:28
0

OGROMNE GUŽVE U PRESTONICI PRED PRAZNIKE: Najprometnije na Novom Beogradu, a evo kako je u ostalim delovima grada

Po beogradskim ulicama tačno se vidi da je praznična euforija u toku, jer tek je 13.30, a gužve na ulicama grada su već velike, te je u mnogim gradskim ulicama saobraćaj usporen.

Osim onih uobičajenih, dnevnih relacija – kuća – posao/škola/fakultet – kuća, pred Novu godinu svako ima i dodatni razlog da ide s kraja na kraj grada.

Kolapsa trenutno nema, to se tek očekuje u narednim satima, ali je saobraćaj već prilično usporen u centru grada, na Novom Beogradu i, naravno, mostovima, a to možete da vidite i na snimcima sa kamera koje pokrivaju ključne gradske saobraćajnce.

Na Brankovom mostu nešto je više vozila ka centru grada nego u pravcu Novog Beograda, dok su gužve na mostu Gazela u oba smere čini se iste.

Pančevački i Most na Adi su prohodni, gužvi ovde za sada uopšte nema.

Kako je u centru

Što se centra tiče, malo veće zadržavanje, odnosno saobraćaj je usporen na Slaviji, Trgu Nikole Pašića, Takovskoj ulici i u Bulevaru kralja Aleksandra u zoni oko Vukovog spomenika. Saobraćaj je usporen i u Bulevaru despota Stefana, ali onih nepreglednih kolona vozila za sada nema.

Sabrćaj je pojačan i u Ulici kneza Miloša u prvcu ka centru grada, kao i na petlji Mostar, a malo su veće gužve i na prilazima Slaviji i Autokomandi, kao i u Bulevaru oslobeđenja u pravcu Autokomanda-Slavija.

Savski trg je potpuno prohodan.

Novi Beograd

Što se tiče Novog Beograda, velike gužve već uveliko se stvaraju u Bulevaru Mihajla Pupina, u Ulici Jurija Gagarina, dok na autoputu Beograd-Niš u ovom delu saobraćaj jeste pojačan, ali vozila se kreću, zastoja nema.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter