Izvor: Informer.rs
29.05.2023 u 18:00
0

NESLAVAN DEBI ZA MEĐEDOVIĆA! Srbin BEZ ŠANSE na startu Rolan Garosa

Srpski teniser Hamad Međedović eliminisan je u prvom kolu Rolan Garosa.

Napravio je Hamad Međedović veliki rezultat kada je kroz kvalifikacije stigao do glavnog žreba Rolan Garosa. Delovalo je da bi Srbin mogao i korak dalje budući da ga je u prvom kolu čekao duel sa Markosom Đironom, ali je trema učinila svoje i sputala 168. tenisera sveta da dođe do pobede – 1:3 (0:6, 2:6, 6:1, 0:6).

Smušeno je Međedović otvorio duel u Parizu, iskoristio je to Amerikanac i sa tri brejka rešio pitanje pobednika. Delovalo je da će se Đirom „prošetati“ do drugog kola, ali se srpski teniser u trećem setu razigrao, nažalost, nedovoljno za bolji rezultat na Otvorenom prvenstvu Francuske. 

Međedović se opustio u trećem setu, uspeo da ga osvoji sa 6:1 i delovalo je da u srpskom teniseru ima snage za kompletan preokret. Ipak, nije bilo tako budući da je Đirom bez izgubljenog gema uspeo da savlada Hamada i tako izbori mesto u drugom kolu Rolan Garosa gde čega boljeg iz duela Jan Lenard Struf i Jiri Lehačka.

U isto vreme, kvalifikant Tiago Agustin Tirante režirao je veliko iznenađenje pošto je u prvom kolu uspeo da eliminiše 25. nosioca – Botika Van De Zandšulpa sa 3:1. Mladi Argentinac je posle tri sata borbe izašao na kraj sa Holanđaninom, a upravo je on čeka Dušana Lahovića u drugom kolu. Naravno, ukoliko srpski teniser opravda ulogu favorita protiv Ženga.

„KOSOVO JE SRCE SRBIJE“ Moćan potez Đokovića na Rolan Garosu, imao je i poruku o nasilju
PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter