Izvor: Telegraf
29.12.2021 u 15:14
0

ĆAVI PASKVAL POHVALIO ZVEZDU: Igramo protiv tima koji mi se veoma sviđa

Košarkaši Crvene zvezde ugostiće u četvrtak 30. decembra od 19 časova ekipu Zenita u poslednjoj utakmici u 2021. godini. Tom prilikom svoj komentar pred utakmicu dao je Ćavi Paskval, strateg kluba iz Sankt Peterburga.

Španski stručnjak pohvalio je kako tim, tako i navijače, kao i kompletnu organizaciju Crvene zvezde.

– Završićemo ovu godinu teškom utakmicom. Igramo protiv tima koji mi se veoma dopada taktički – i u napadu i u odbrani igraju fantastično. Dopada mi se njihova organizacija i koliko su ozbiljni. Jedan su od timova sa trenutno najboljom formom u Evroligi. Takođe, imaju veoma dobru podršku navijača. Pred nama je težak izazov. Izgubili smo na domaćem terenu, moramo da igramo mnogo bolje i imamo šanse da pobedimo – istakao je Paskval.

Bivši košarkaš Crvene zvezde, a sada jedan od najvažnijih šrafova Zenita, Džordan Lojd optimista je pred duel u Beogradu.

– Pobedili su nas u prvoj utakmici. Nismo odigrali dobar meč, nismo dobro fizički isparirali u defanzivi, grešili smo mnogo. Radujemo se novom duelu i probaćemo da ih pobedimo fizički, probaćemo da igramo jače od njih. Kao tim, pričali smo o ovom meču cele sedmice. Moramo da igramo jače, da podržimo jedni druge, da budemo pozitivni. Teško je igrati u tamo, biće bučno. Moramo da pratimo trenerov plan i sve će biti okej – rekao je Lojd.

Pred gostovanje Crvenoj zvezdi ekipa Zenita se nalazi na četvrtom mestu u Evroligi sa skorom 11-6, dok je Zvezda na deobi 10. mesta sa učinkom 7-10.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter