Izvor: Tanjug
29.12.2021 u 16:00
0

KORONA VIRUS: U Crna Gora 1.507 novozaraženih i još tri smrtna slučaja

U Crnoj Gori je u poslednja 24 sata ponovo evidentiran povećan broj novozaraženih korona virusom – 1.507 pozitivnih i još tri smrtna slučaja.

Direktor Instituta za javno zdravlje Igora Galić je na konferenciji za novinare upozorio da epidemiološka situacija zahteva oprez i da je u protekla dve nedelje registrovan porast od 81 odsto novozaraženih.

– Omikron soj širi se brže od drugih sojeva i preti da postane dominantan – rekao je Galić.

Kako je kazao, u poslednje dve sedmice u padu je broj preminulih, za preko 24 procenta, a od ukupnog broja preminulih nevakcinisanih čini preko 75 odsto.

– To sve znači da vakcine u najvećem procentu štite od neželjenih posledica – kazao je Galić.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter