Izvor: Informer
29.12.2021 u 19:47
0

URUČENE NAGRADE: Mandićeva i Mikec su NAJBOLJI u Beogradu

Olimpijska šampionka u tekvondou Milica Mandić i strelac Damir Mikec, osvajač srebrne medalje u Tokiju, najbolji su sportisti Beograda za 2021. godinu u tradicionalnom izboru Sportskog saveza Beograda.

Za najboljeg trenera proglašen je selektor tekvondista Dragan Jović, a najbolji klub je njegov TK Galeb. Nagradu je dobio i Tanjug, odnosno urednik sportske rubrike Željko Vučković, koji je proglašen za najboljeg sportskog novinara u 2021. godini.

Najbolji sportski funkcioner je predsednik Bokserskog saveza Srbije Nenad Borovčanin.

Najbolji sportista u neolimpijskom sportu je Marko Kovačević, najbolji paraolimpijci su Saška Sokolov i Željko Dimitrijević, nagrađeni su i Streljački savez, Sportski savez opštine Stari grad, dok je profesoru Zoranu Chirkoviću uručena nagrada za životno delo.

Nagrade su uručili predsednik SSAB Dragan Tomašević, potpredsednik Mladen Kecman i generalni sekretar Nikola Penić.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter