Izvor:
10.06.2016 u 20:49
0

VIDEO GASTTOZZA, PA BI I ON: ZMAJ hoće da se ŽENI, ali PRODUKCIJA ne dozvoljava zbog… (FOTO)

Ilija Grahovac poznatiji kao Zmaj od Šipova rekao je svim "Parovima", a posebno Ružici Veljković koja je vodila kućni savet da želi da se oženi novom učesnicom Mirjanom.

Međutim, njemu je Ružica prenela poruku od produkcije da ne može da se oženi sa Mirjanom dok se ne razvede od Vesne Rivas.

Moraš da pocepaš papir koji te obavezuje prema Vesni – rekla je Veljkovićeva.

Nemam šta da cepam, Vesna nije ispoštovala svoju bračnu obavezu. Prema tome, ja želim da se oženim Mirjanom koja će da me ispoštuje i da ispuni sve moje potrebe – rekao je on. Međutim, njihova "ljubav" je kratko trajala jer je Miljana saznala da je Grahovac svima nudio brak, a ne samo njoj.

Raskidamo, Zmaju. Em si svima nudio brak, em si obrijao brkove. Ne zanimaš me – rekla je besno Mirjana.

Zmaju, ne planiraj ništa, produkcija je saopštila da ne možeš da se venčaš ni sa jednom učesnicom dok se ne razvedeš od Vesne – rekla je ponovo Ružica.

HappyTv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter