Izvor: Happy BSC
30.12.2021 u 08:49
0

MINISTAR RUŽIĆ ZA HAPPY TV: Uprkos korona virusu, situacija u školstvu je bila dobra!

Branislav Nedimović, ministar poljoprivrede i Branko Ružić, ministar prosvete bili su gosti u novogodišnjem jutarnjem programu “Dobro jutro Srbijo” sa Milomirom Marićem i  Katarinom Korša. 

Ministar Ružić prokomentarisao je godinu za nama i kako je ona protekla u teškim trenutcima korona virusa, kao i planove za drugo polugodište.

-Mislim da je dobro da smo ovu godinu doterali nekako do kraja, polugodište, da školska godina po kalendaru teče, da nismo izgubili ni jedan dan, da je mnogo bolja situacija, pre svega zahvaljujući nastavnom I vannastavnom kadru, I razumevanja roditelja. Mislim da smo uspeli, I nadam se da će nakon praznika da se nastavi I da ćemo imati I prijemne. Uradili smo mnogo na polju investicija, reformi, doneto je oko 10 zakona na polju prosvete, rekao je minister Ružić. 

Ministar Nedimović poručio je bendu u studiju pesmu “Mladosti, stani, stani”, dok se minister Ružić našalio da je baš ova numera njihova autobiografska. Nakon numere, ušli su mađioničari koji su razveselili ceo studio. Ministar Nedimović rekao je da bi bilo dobro da ga mađioničari teleportuju za Novi Sad, jer kako kaže, ima mnogo posla i oko Nove godine.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter