Izvor: HappyBSC
01.01.2022 u 07:23
0

BEOGRAD JE NOĆAS BIO SPEKTAKULARAN: 50.000 posetilaca(FOTO)

Beograd je sinoć sijao kao prava svetska metropola.

Jelena  Kareluša, Sara Jo i Marija Šerivoć pružile su nezaboravam provod Beograđanima, ali bilo je i iz ostalih delova Srbije.

Do ponoći u Beogradu noć je bila prilično mirna za ekipe Hitne pomoći, ali se kasnije povećao broj poziva sa mesta gde se uglavnom okupljaju mladi.

Veliki vatromet organizovan je laserskom projekcijom, a pratila ga je muzika posebno komponovana za ovaj događaj, a definitivno je događaj koji do sada nije viđen u regionu.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter