Izvor: Novosti
04.01.2022 u 15:46
0

ZA BOŽIĆ SVE ZATVORENO: Evo kakvo će biti radno vreme trgovinskih lanaca

Prodavnice, pijace, tržni centri i banke na Badnji dan radiće skraćeno, uglavnom do 18 časova, dok će na Božić većina ugostiteljski, prehrambenih i trgovinskih objekta biti zatvorena.

Skraćeno radno vreme u četvrtak biće i u svim prestoničkim tržnim centrima koji će biti otvoreni samo do 18 časova. Vozila javnog gradskog prevoza saobraćaće po nedljnom redu vožnje u petak, dok se istog dana u prestonici neće naplaćivati ni usluge parkinga.

PRODAVNICE I TRŽNI CENTRI

Trgovinski objekti i tržni centri biće zatvoreni za sve psoetioce u petak na dan Božića. Radno vreme na Badnji dan biće skraćeno, pa će prodavnice raditi do 18 časova. Tokom vikenda, tržni centari i trgovinski objekati radiće uobičajeno do 22 časa.

GRADSKE PIJACE

Zelene pijace na Badnji dan će raditi od 6 do 19 časova, dok će 7. januara većina biti zatvorena. Planirano je da pijace „Zemun“, „Banovo brdo“, „Bele vode“ i „Dušanovac“ na Božić rade skraćeno do 14 časova. Otvoreni tržni centar – Novi Beograd neće raditi u petak, kao ni cvetna pijaca u TC „Krnjača“.

PREVOZ I PARKING

Gradski prevoz će u petak, na dan Božića saobraćati po nedeljnom redu vožnje, dok će u danima vikenda važiti plan koji je predviđen za te dane. JKP „Parking servis“ neće naplaćivati parkiranje u zoniranim delovima grada 7. januara, dok će garaže raditi po standardnom režimu, kao i služba za prenos vozila. Od subote, naplata i kontrola parkiranja u zoniranim delovima grada, kao i svi šalteri, radiće po uobičajenom radnom vremenu.

APOTEKE

Ukupno pet apoteka „Beograd“ će, kao i ranijih godina, na Badnji dan i Božić, primati kupce 24 časa. Odnosno one apoteke u Nemanjinoj 2 i Kralja Milana 9, u Zemunu u Glavnoj ulici 34, u Bulevaru maršala Tolbuhina broj 30 u Novom Beogradu i u Lazarevcu u Ulici dr Đorđa Kovačevića 27.

POŠTA

U petak dežuraće samo Glavna pošta u Takovskoj 2, kao i ispostava na aerodromu Nikola Tesla. Filijale koje imaju celodnevno radno vreme u četvrtak će raditi do skraćeno do 17 časova. Od subote sve filijale će raditi po standardnom rednom vremenu.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter