Izvor: tanjug
05.01.2022 u 16:00
0

KORONA ZAŠLA I U PARTIZAN: Pozitivni Dangubić i Avramović

Košarkaši Partizana Nemanja Dangubić i Aleksa Avramović pozitivni su na korona viris, saopštili su danas crno- beli.

Kako se navodi, prisustvo virusa Kovid 19 je registrovano i kod jednog člana medicinskog tima.

-Na redovnom testiranju, obavljenom u utorak, 4. januara, pozitivni na virus Kovid 19 su bili Aleksa Avramović i jedan član medicinskog tima. Odmah po dobijanju rezultata, oni su upućeni u izolaciju. Na ponovljenom testu, koji je obavljen jutros, pozitivni nalazi su potvrđeni, a pozitivan na prisustvo virusa Kovid 19 jutros je bio i Nemanja Dangubić koji je takođe u izolaciji i sutra ujutru će uraditi kontrolni test -navodi se u saopštenju Partizana.

Niko od ljudi kod kojih je registrovano prisustvo virusa Kovid 19 nema teže simptome i „generalno se osećaju dobro“, dodaje se u saopštenju.

Crno-beli večeras, od 18:45 igraju utakmicu 15. kola ABA lige protiv Splita.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter