Izvor: Tanjug
07.01.2022 u 10:38
0

PETKOVIĆ STIGAO U PRILUŽJE: Mir Božji, Hristos se rodi braćo i sestre sa Kosova i Metohije (FOTO)

Direktor Kancelarije za Kosovo i Metohiju Petar Petković, koji za vreme božićnjih praznika boravi u južnoj pokrajini, jutros je bio položajnik u porodici Zdravković u Prilužju.

Petković je jutros u Prilužju, u skladu sa Božićnim običajima, bio položajnik u četrnaestočlanoj porodici Milana Zdravkovića.

– Mir Božji, Hristos se rodi braćo i sestre sa Kosova i Metohije.  Da slavimo u miru i slozi, kao što nas i uči najradosniji hrišćanski praznik Božić! U čestitoj porodici Milana i Snežane Zdravković iz Prilužja jutros sam bio položajnik na ovo Božićno jutro. Njihova kuća sa tri sina, tri snahe i osmoro unučadi pravi je primer srpske sloge i jedinstva! Poželeo sam im zdravlja i svakog berićeta, da se okupljamo i viđamo u dobru i napretku – rekao je direktor kancelarije za Kosovo i Metohiju Petar Petković.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter