Izvor: Tanjug
10.01.2022 u 14:29
0

Veselji stigao na KiM iz Haga nakon smrti majke

 Jedan od bivših lidera tzv. OVK Kadri Veselji, kojem je majka preminula pre nekoliko dana, stigao je danas na Kosovo i Metohiju, javljaju prištinski mediji.

Ekonomija onlajn prenosi da je Veselji, koji se nalazi u pritvoru u Hagu od novembra 2020, privremeno pušten iz pritvora kako bi otišao da poseti grob majke, te da je u njegovoj pratnji nekoliko vozila EULEKS-a.

Reporteri takođe prenose da je Veselji stigao na KiM nakon smrti majke.

Veselji je prošle godine došao na KiM nakon što se zdravstveno stanje njegovog oca pogoršalo, a on je kasnije i preminuo.

Tada je Veselji došao uz posebnu dozvolu Specijalizovana veća Kosova.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE


PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter