Izvor: Tanjug
10.01.2022 u 15:50
0

Vulin čestitao Dan policije kineskom ministru Džao Kedžiju

Ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin čestitao je danas Dan policije državnom savetniku ministru javne bezbednosti NR Kine Džao Kedžiju.

Vulin je istakao da je imao prilike da se lično uveri da je ministar Kedži državnik mudre promisli i izrazio nadu da će u dogledno vreme imati priliku da se sa njim lično upozna i razmeni mišljenja i iskustva, naglasivši da visoko ceni upućivanje policijskog savetnika Ministarstva javne bezbednosti u Srbiju.

„Time ste Ministarstvu unutrašnjih poslova Republike Srbije ukazali posebnu pažnju, jer su nam ojačani kapaciteti za zajedničko delanje i razmenu iskustva“, rekao je Vulin i poručio da će Sporazum o međusobnom priznanju i zameni vozačkih dozvola, koji je potpisan u maju prošle godine, stupiti na snagu 13. januara ove godine.

Ministar je istakao da policijska kapa i značka svim pripadnicima policije nameću zahtev da svaka odluka o preduzimanju ili nepreduzimanju neke mere mora biti doneta brzo i efikasno, ali sa savešću i visokom odgovornošću pred državom i pred građanima.

„Stoga, posebnu pažnju moramo da usmerimo na opštu opremljenost policije, ali iznad svega na negovanje našeg kadra, na brigu o svakom policijskom službeniku, od čije spremnosti i pozornosti zavisi miran san naše dece i svih naših građana“, rekao je Vulin.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter