Izvor: HappyBSC
11.01.2022 u 10:33
0

BRNABIĆ ZA HAPPY TV: Odluka Australije nije nikakav akt protiv Srbije!

Predsednica Vlade Srbije Ana Brnabić razgovarala je sinoć u kasnim satima sa premijerom Australije Skotom Morisono o Novaku Đokoviću. 

Za jutarnji program Happy TV, Brnabićeva je rekla: 

-Bili smo svi presrećni nakon odluke  australijskog suda ali ubrzo potom smo čuli  da su pripadnici Federalne policije bili ispred kancelarije Novakovih advokata kako bi ga deportovali jer je to bila odluka države Viktorije. Mi smo se ponovo čuli sa australijskom ambasadom i sa našim osobljem u Australiji i zahrevala sam da razgovoram sa australisjkim premijerom. Razgovor je bio kasno sinoć, oko 22časa. Bilo mi je bitno da iskažem zabrinutost i da zamolim za konstruktivnost i da se  sve odluke prvo nama jave kako ne bismo čuli iz medija polinformacije i dezinformacije. Noćas sam spavala sa telefonom pored glave.  Ministarstvo imigracije vode istragu i oni moraju da utvrde da li je to za njih finalno i konačno. Ja sam ponudila usluge vlade Republike Srbije. Dogovorila sam sa Morisonom da ćemo biti u kontaktu. Sve sam to prenela predsedniku Vučiću. Čula sam se i sa Novakom i njegovom porodicom. U svakom slučaju imamo direktnu komunikaciju i sve prve informacije.

-Neizvesnost  je i dalje velika i ne znamo kako će se sve završiti.  Što više prolazi vreme, veće su šanse da će Novak ostati u Australiji. Očekivala sam da će finalna odluka biti doneta danas, ali sada je već kasno. Biće još jedna noć agonije i razgovora sa Australijom. Naša obaveza je da činimo sve što je potrebno.  Moram da napomenem da Australija ima najstriktnije uslove za ulazak u zemlju. Dve godine su bili u lokdaunu. Naš pogled na taj problem je potpuno drugačiji. Oni se još uvek nisu otvorili  za strance.  U razgovoru sa ministarkom spoljnih poslova i sa premijerom, rekla sam da sve razumemo. Ovo nije nikakav akt protiv Srbije. 

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter