Izvor: Tanjug
16.01.2022 u 20:18
0

MORETON: Na Rolan Garosu možda bez obavezne vakcinacije

Predsednik Francuske teniske federacije (FFT) Žil Moreton izrazio je danas veliko žaljenje zbog uskraćivanja prava Novaku Ðokoviću da igra na Australije openu, najavivši da se radi na tome da nevakcinisanim stranim teniserima bude dozvoljeno da igraju na Rolan Garosu.

Rolan Garos se održava u Parizu od 22. maja do 5. juna.

– Naši timovi, u saradnji sa vlastima, rade na tome da se na vreme precizira koja su pravila kada je u pitanju doček nevakcinisanih stranih tenisera na našem turniru – rekao je Moreton nakon što je srpskom teniser Novaku Ðokoviću uskraćeno pravo da igra na Australijen openu.

Prema podacima ATP-a, među prvih 100 igrača sveta nevakcinisano je oko tri odsto.

– Novak je veliki šampion i možemo samo da zamislimo koliko je razočaran zbog toga što ne može da brani titulu na Australijen openu – rekao je predsednik FFT.

Moreton je dodao i da francuska federacija saoseća sa organizatorima Australijen opena zbog sprečenosti svetskog tenisera broja jedan da brani svoju devetu titulu na tom turniru.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter