Izvor: BSC HAPPY
25.08.2023 u 21:01
3

„BAJDEN JE NAJNESPOSOBNIJI I NAJKORUMPIRANIJI PREDSEDNIK“: Tramp dao intervju Takeru Karlsonu pre odlaska u zatvor – EVO ŠTA JE REKAO! (VIDEO)

Taker Karlson je Trampa pitao da li Amerika ide ka "otvorenom unutrašnjem sukobu".

Bivši predsednik SAD Donald Tramp dao je intervju Takeru Karlsonu, bivšem voditelju „Fox News“, uoči predaje vlastima u zatvoru okruga Fulton u Džordžiji, u kom je pričao i o mogućnosti izbijanja političkog nasilja u SAD.

Tampov intervju emitovan je u vreme trajanja debate ostalih republikanskih predsedničkih kandidata na društvenoj mreži X (bivšem Tviteru). On je rekao da su strast i mržnja u Americi dostigli do sada nezabeležene razmere, kao i da to „verovatno nije dobra kombinacija“.

Tramp je odlučio da izostane sa debatu republikanskih kandidata za nominaciju za predsedničke izbore 2024, a koju je organizovala baš „Fox News“. Štaviše, emitovanje intervjua počelo je nekoliko minuta pre početka debate.

Karlson je Trampa pitao da li Amerika ide ka „otvorenom unutrašnjem sukobu“.

POZNATI NOVINAR ODUŠEVLJEN VUČIĆEM: PODELIO utisak NAKON SUSRETA sa PREDSEDNIKOM – evo šta je rekao (VIDEO)

„Nikada nisam video toliko duha i toliko strasti, a takođe nikada nisam video, istovremeno i kod istih ljudi, toliko mržnje zbog onoga što je urađeno sa našom zemljom“, odgovorio je Tramp.

Tramp je na putu sudara za revanš sa predsednikom Džoom Bajdenom 2024. godine, a bivši predsednik je više puta pokušavao da pokaže Bajdenovu kompetentnost i oštroumnost.

Mislim da je on najkorumpiraniji predsednik koga smo ikada imali, a takođe ima i odlikovanje da je najnesposobniji„, rekao je Tramp, nazvavši Bajdena „mandžurijskim kandidatom“.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

3 thoughts on “„BAJDEN JE NAJNESPOSOBNIJI I NAJKORUMPIRANIJI PREDSEDNIK“: Tramp dao intervju Takeru Karlsonu pre odlaska u zatvor – EVO ŠTA JE REKAO! (VIDEO)”

  1. Gospodin tramp je kompletna licnost pravi predsednik al staces kad je nazalost dokazao laziranje i svega nekom neodgovara to sto je gosp tramp sposoban i nisu mogli da rade sta su hteli sa trampom sve im je kazao i dokazao zato mu sve lazi spakovali i hapse samo daga sklone kao protiv kandita nadam se da ce istrajati dokazati sve malverzacije i strpati njih tamo gde im je mesto zi eo tramp tramp za preds kandidata za prrdsednika zoveo

    1
    0
    Odgovori
  2. Najbolji odnosno najrazumniji lludi iz Amerike vec duze vreme su Karlson, Tramp, Grenel, Kenedi , dva gospodina bivsi pripadnici Cije sto komentarisu Specijalnu operaciju Rusije iz Amerike i svi Americki simpatizeri Republikanaca .
    Nada ostaje u vezi gospodina Šolea da ce znati koji je to razuman put za svoj narod ali i ostatak sveta .
    Nece biti nikakav protivnik Trampu Bajden vec lopovi koji bi da pokradu izbore.
    Izbornim lopovima i sili koju sprovode nakon izbora nad neduznim gradjanima , pokazali su na proslim Izborima i ne samo nad gradjanima vec i na kandidatima svojim protivnicima, sto upravo gledamo , tome treba da se suprotstavi cela Amerika , svi casni gradjani , inace cemu izbori u navodno najdemokratskijoj drzavi na svetu , sada se vidi kakva je to demokratija i kakvi su to doktori nauka demokratije svima po svetu , takvu demokratiju njihovu a pogotovu lekcije iz spoljne demokratije po tudjim drzavama i primenu , to nece vise niko , postoje mnogo bolje demokratije .

    2
    1
    Odgovori
  3. Tramp je dao intervju pravom novinaru , treba postovati prave novinare , prave medije, prave naucnike, prave politicare , sve laznjake smestiti na svoje mesto , ima dosta drugih poslova sa kojima bi mogli da se bave .

    2
    0
    Odgovori

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter