Izvor:
29.08.2023 u 16:28
0

STIŽU PRVI SNIMCI NEVREMENA U SRBIJI: Ulice se zabelele od grada

Upozorenje je na snazi, a grad je već udario na neke delove Srbije

Snimci pokazuju kako duva olujni vetar u Velikoj Plani, jako nevreme danas oko 14 časova pogodilo je centralne delove Srbije I Šumadije.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by 192.RS (@192_rs)

Na društvenim mrežama dele se prvi snimci iz Kraljeva, gde je pao obilni grad i zabeleo grad na kraju avgusta. Podsetimo ovaj grad teško je pogođen gradom i tokom oluja prošlog meseca.

PRIBLIŽAVA SE SUPERĆELIJSKA OLUJA: Kiša sa grmljavinom već u dolini Zapadne Morave, širi se ka Šumadiji u Kniću grad prekrio ulice

 

View this post on Instagram

 

A post shared by 192.RS (@192_rs)

Ništa bolja situavija nije ni u Kniću pokazuju snimci sa drštvenih mreža.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by 192.RS (@192_rs)

U Šapcu automobili bukvalno stoje i ne mogu da se kreću od oluje.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by 192.RS (@192_rs)

Prema najnovijem upozorenju RHMZ upravo se oblačnost sa područja Moravičkog okruga premešta ka Šumadijskom okrugu (prema Topoli i Aranđelovcu) uslovljavajući intenzivne pljuskove sa grmljavinom, veliku količinu padavina (oko 20 mm) za kratko vreme, jak i olujni vetar i pojavu sugradice i grada.

U toku popodneva će u celoj Srbiji biti nestabilno mestimično sa kišom, pljuskovima i grmljavinom, koji će lokalno u zapadnoj, centraloj, južnoj i istočnoj Srbiji ponegde biti i intenzivniji uz veću količinu padavina za kratko vreme, pojavu grada i olujnog vetra u zoni pljuskova, najavio je RHMZ.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter