Izvor: alo .rs
29.08.2023 u 15:50
1

PRIBLIŽAVA SE SUPERĆELIJSKA OLUJA: Kiša sa grmljavinom već u dolini Zapadne Morave, širi se ka Šumadiji u Kniću grad prekrio ulice

Najavljena snažna promena vremena, uz obilne padavine, grmljaviske nepogode i osveženje već je zahvatila Srbiju, a u nastavku dana sledi novi talas grmljavinskih procesa, uz moguću lokalnu pojavu superćelijskih oluja.

rhmz prinscreen

Danas je u Srbiji svežije u odnosu na jučerašnji dan, ali je i veoma sparno Trenutne temperature kreću se od 26°C u Subotici do 34°C u Nišu, u Beogradu je 29°C. Zbog povećane vlažnosti veoma je sparno i dalje neugudno.

Inače, Srbija je danas pod uticajem ciklona, a preko našeg područja talasa se i hladni front.

Nakon kratkotrajnog zatišja, ovog poslepodneva atmosfera postaje sve nestabilnija.

SNEG VEĆ U SEPTEMBRU?! Šok prognoza za Srbiju koja vam se neće svideti!

Oko 14 časova veoma snažan grmljavinski sistem formirao se u dolini Zapadne Morave u blizini Čačka i u jugozapadnoj visinskoj struji premeštaće se prema Šumadiji. Doneće veoma obilne pljuskove sa grmljavinom, lokalno grad i jače oluje.

U nastavku poslepodneva širom Srbije očekuju se lokalni pljuskovi sa grmljavinom. Biće uslova za grmljavinske oluje, grad i obilne pljuskove.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

1 thought on “PRIBLIŽAVA SE SUPERĆELIJSKA OLUJA: Kiša sa grmljavinom već u dolini Zapadne Morave, širi se ka Šumadiji u Kniću grad prekrio ulice”

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter