Izvor: Alo.rs
29.08.2023 u 13:48
1

VAŽNA INFORMACIJA O ISPLATI PENZIJA: Stiglo zvanično obaveštenje Fonda PIO

Fond PIO oglasio se povodom isplate penzija i ostalih prava iz penzijskog i invalidskog osiguranja za avgust 2023. godine.

Republički fond za penzijsko i invalidsko osiguranje obaveštava svoje korisnike o datumima isplate penzija i ostalih prava iz penzijskog i invalidskog osiguranja za avgust 2023. godine:

– Penzionerima samostalnih delatnosti avgustovske penzije biće isplaćene 2. septembra 2023. godine na tekuće račune, a od 4. septembra počinje isplata na kućne adrese i na šalterima isporučnih pošta.

– Poljoprivrednim i vojnim penzionerima isplata avgustovske penzija biće 5. septembra 2023. godine na tekuće račune, a istog dana počeće isplata na kućne adrese i na šalterima isporučnih pošta.

– Za penzionere iz kategorije zaposlenih, isplata avgustovskih penzija preko tekućih računa je 9. septembra 2023. godine, a od 11. septembra počeće isplata na kućne adrese i na šalterima isporučnih pošta. 

– Isplata avgustovskih penzija za penzionere Fonda PIO kojima je prebivalište u državama nastalim na prostoru bivše SFRJ počinje 11. septembra 2023. godine.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

1 thought on “VAŽNA INFORMACIJA O ISPLATI PENZIJA: Stiglo zvanično obaveštenje Fonda PIO”

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter