Izvor: k1
23.04.2024 u 14:44
1

LOŠE VESTI ZA PENZIONERE: Penzije će kasniti ZBOG PRAZNIKA, ovo je novi KALENDAR ISPLATA

Penzioneri iz kategorije samostalne delatnosti prvi će dobiti novac

PIO Fond objavio je novi, detaljan kalendar isplate penzija za april. Isplata penzija se zbog predstojećih prvomajskih i uskršnjih praznika pomera nekoliko dana kasnije.

POČINJE BESPLATNO TESTIRANJE NA TORLAKU: Beograđani, saznajte koliko ste imuni na najteže bolesti EVO KAKO SE PRIJAVITI

Za razliku od prethodnih meseci kada je isplata počinjala 2. i završavala 10. u mesecu, ovog maja će isplata početi 5 dana kasnije, 7. maja i završiće se 13. maja.

pio fond

 

Penzioneri iz kategorije samostalne delatnosti prvi će dobiti novac. Njima će penzija biti isplaćena 7. maja, odnosno prvog dana kada isplata i kreće. 

Nakon penzionera iz samostalne delatnosti, sledeći na spisku su penzioneri iz kategorije poljoprivredni i vojni. Njima na račune leže nova 8. maja.

Poslednji na spisku su penzioneri iz kategorije zaposleni koji će novac dobiti 10. maja preko tekućih računa, a 13. maja na kućnim adresama i šalterima pošte, javljeno je iz PIO Fonda.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

1 thought on “LOŠE VESTI ZA PENZIONERE: Penzije će kasniti ZBOG PRAZNIKA, ovo je novi KALENDAR ISPLATA”

  1. Sramota da cekate da prodju svi praznici Vaskrs,Djurdjevdan i da do 13 isplacijete penzije. Pa opet 02.06 sledecu za maj. Republika Srpska isplacuje 30. 04 aprilsku penziju pre praznika. Bravo bruka za Vas iz Pio fonda.

    0
    0
    Odgovori

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter