Izvor: mondo
20.04.2024 u 13:37
1

JOŠ SAMO TOLIKO ĆU BITI NA SCENI! JK otkrila kad ide u penziju: Teško da će Univerzum opet napraviti grešku

Jelena Karleuša otkrila je još koliko planira da bude aktivna na muzičkoj sceni.

Jelena Karleuša nedavno je sve oduševila kada se pojavila na jednom događaju u providnoj haljini koja joj je stajala kao salivena, a za je govorila o dolasku Kim Kardašijan u Srbiju. Sada se oglasila na društvenim mrežama i otkrila koliko još planira da se bavi pevanjem.

JK je na javnoj sceni prisutna skoro tri decenije, a sada je napravila računicu koju je podelila sa svojim pratiocima, kako je istakla, ostalo im je zajedno još deset godina.

„Poštovana publiko, kao što znate, ja imam 45 godina. U najboljem slučaju doživeću na primer 80 godina (ako me stres koji mi vi prouzrokujete vec 30 godina ne ubije ranije)“, započela je Jelena na svom Instagram storiju, pa nastavila:

NJEGOVI LOVOČUVARI MUČE LJUDE I SILUJU PO AFRICI“ : Optužbe protiv Harija, na svu muku još i ovo: „ZAŠTO ĆUTIMO?!

 

„Ali, ja sigurno neću biti aktivna i neću pevati sa 80. Moj aktivni rad će se verovatno završiti negde sa 65 godina (kad će prestati moja borba da zaustavim ono što je sasvim normalno, a zove se starenje). Dolazimo do računice da ću biti aktivna još 20 godina. Od tih 20 godina, i vi i ja ćemo polovinu, što je sasvim normalno-spavati. Tom logikom stigli smo do broja 10. Aktivno ću raditi i pevati i stvarati još 10 godina. Vi i ja imamo još samo toliko zajedničkih godina.

Pevačica je potom poručila svojoj publici da je sada paze i vole, jer kad umre, to joj ništa neće značiti.

Još toliko ću biti na sceni. A 10 godina prođe za tren. I zato vas savetujem da me volite, pazite, mazite, poštujete i podržavate sad dok sam tu, dok sam u punoj snazi, dok izgledam ovako, kako bih što više stvarala i bila kreativno divija. Kada odem, to što ću možda biti legendarna, meni neće značiti ništa. Legenda i pesme će ostati vama, a da se opet rodi jedna ovakva, teško da će Univerzum opet napraviti grešku – napisala je Jelena na Instagramu.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

1 thought on “JOŠ SAMO TOLIKO ĆU BITI NA SCENI! JK otkrila kad ide u penziju: Teško da će Univerzum opet napraviti grešku”

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter