Izvor: Tanjug
24.06.2020 u 20:57
0

Kineskom institutu odobreno testiranje vakcine na ljudima

Kineski vojni istraživački institut dobio je odobrenje da testira na ljudima svoju drugu eksperimentalnu vakcinu protiv korona virusa, što je osmi kandidat za klinička ispitivanja te zemlje, koja je postala lider u globalnoj borbi protiv Kovida-19.

Nijedna vakcina protiv virusa, od kojeg je do sada preminulo više od 470.000 ljudi širom sveta, do sada nije dobila odobrenje za prodaju, ali se više od deset kandidata nalazi u različitim fazama testiranja na ljudima širom sveta.

SAZNAJTE I OVO

TAČI OPTUŽEN ZA RATNE ZLOČINE

DETALJI OPTUŽNICE PROTIV TAČIJA I VESELIJA: ODGOVORNI ZA 100 UBISTAVA!

TAČI OBAVESTIO GRENELA DA NE DOLAZI U VAŠINGTON!

PRONAĐENO TELO U RECI STUDENICI: POPLAVA JE UBILA BAKU CMILJKU!

Novi lek razvila je Akademija vojnih nauka, istraživački institut koji se dovodi u vezu sa Narodnooslobodilačkom armijom, a kineska nacionalna uprava za medicinske proizvode dale je odobrenje za testiranje na ljudima, prenosi Rojters.

PROČITAJTE JOŠ

TURISTIČKE AGENCIJE PRELOMILE: ČARTERI SA SRPSKIM TURISTIMA IPAK KREĆU 1. JULA

Dr Kisić-Tepavčević: Ovo je DRUGI PIK PRVOG TALASA, VIRUS NIKAD NIJE PRESTAO DA CIRKULIŠE

HAOS U BUDVI: POLICIJA BACILA SUZAVAC u salu gde su DECA IGRALA KOŠARKU (VIDEO)

HVALA PRIJATELJU! Putin ispred Kremlja ispratio Vučića (FOTO)

Najnoviji kandidat Akademije vojnih nauka, pod nazivom ARCoV, koristi mRNA tehnologiju, pristup koji se primenjuje i na kandidatima koje su razvile kompanija „Moderna Inc“ u SAD i nemačka firma „CureVac“, ali koji nikada do sada nije testiran tokom kliničkih ispitivanja u Kini, saopštio je institut na društvenoj mreži WeChat.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter