Izvor: Tanjug
31.01.2022 u 12:22
0

VESIĆ: Nezaposlenost na istorijskom minimumu – 7,5 odsto

Nezaposlenost u Beogradu je na istorijskom minimumu i iznosi 7,5 odsto, izjavio je danas zamenik gradonačelnika Goran Vesić.

„Činjenica da sve više naših ljudi radi, ali to ne znači da ne treba da otvaramo više radnih mesta“, rekao je Vesić na sednici Skupštine grada Beograda.

Naveo je da je prosečna plata u Beogradu u novembru iznosila 87.000 dinara i istakao da je činjenica da prosečna plata raste i da je zaduženost Grada mnogo manja, a da budžet nikada nije bio veći.

„Mnogo bolje ostvarujemo prihode nego što smo planirali i mi ćemo pred samo raspuštanje skupštine imati još jednu sednicu sa rebalasnom budžeta da bismo pripremili sve kako bi grad mogao da funkcioniše do septembra“, rekao je Vesić.

Istakao je da će budžet biti vredan skoro 170 milijardi dinara što je, kako je dodao, duplo veći budžet nego 2014. godine.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter