Izvor: Tanjug
04.02.2022 u 13:42
0

PETKOVIĆ: Novi udar na Srbe na KiM

 Direktor Kancelarije za Kosovo i Metohiju Petar Petković izjavio je da je pokušaj vlasti u Prištini da bez ikakvog valjanog dokaza i pravnog osnova uhapse potpredsednika Srpske liste Milana Radoičića novi udar na Srbe Kosmetu.

To je, kako je naveo, i pokušaj slabljenja snage Srbije u Pokrajini i to baš uoči izbora 3. aprila.

-Nastavila se praksa Prištine da tajnim optužnicama pokuša da zastraši i izvrši dodatni pritisak na Srbe na KiM, ali im to neće poći za rukom- poručio je Petković na Tviteru.

Kosovska policija potvrdila je ranije danas da se potpredsednik Srpske liste Milan Radoičić, nakon što je pokušao da uđe na KiM preko administrativnog prelaza Brnjak, vratio u centralnu Srbiju.

Lokalni portal je preneo da se Radoičić nalazi na listi tužilaštva u Uroševcu zbog slučaja „Brezovica“ i da su mu na Brnjaku ostala dokumenta.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter