Izvor: in4s
25.06.2020 u 04:52
0

REŽIM MORAO DA POPUSTI! Marko Carević, Krsto Radović i odbornici NA SLOBODI! (VIDEO)

Policija je danas bacila nekoliko suzavaca na okupljene građane u Budvi koji su protestvovali ispred stanice policije, zbog dodatne brutalnosti koja je ispoljena.

Na slobodu su, nakon današnjeg privođenja, pušteni predsednik Opštine Marko Carević i predsednik Skupštine opštine Krsto Radović, te odbornici DF-a Đorđije Vujović i Đorđe Pribilović, i odbornik SNP-a Krsto Rađenović.

Posted by Slaven Radunovic on Среда, 24. јун 2020.

Carević je u izjavi kazao da je Budva danas ličila na Bejrut, i da se ova sila mogla izbeći te da pendrek ne može da rešava stvari i da se mora raditi po zakonu, pa i policija.

„Mora se poštovati Ustav i zakoni, ne mogu se na silu postavljati ljudi koji ne mogu svoje porodice da vode, a kamoli Opštinu u ovom trenutku“, kazao je Carević, dodavši da će on ujutru, kako mu Ustav garantuje, doći na svoje radno mesto.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter