Izvor: novosti
09.02.2022 u 12:00
0

Jokić ŠOKIRAO SVE: Amerikanci gledali u čudu, partija Srbina za anale! (FOTO/VIDEO)

Nikola Jokić je nastavio sa odličnim igrama, a to se oslikalo u pobedi nad NJujorkom 132:115. Srbin je meč završio sa 42. dvocifrenim učinkom u najmanje dve kategorije ove sezone, te je novom maestralnom partijom ostavio navijače u Denveru u čudu.

Denver je od samog početka meča imao inicijativu, a početno vođstvo su dobrom igrom u odbrani održavali do kraja meča.

Samo u trećoj deonici su igrači tima iz NJujorka uspeli da odgovore rivalu.

Nikola Jokić je bio nadomak novog tripl-dabl učinka, meč je završio sa 21 poenom, uz deset skokova i „samo“ sedam asistencija.

U 48 odigranih mečeva došao je do 42. dabl-dabl učinka.

Najefikasniji šuter u pobedničkom timu je bio Hajlend sa 22 poena, a i Barton i Grin imali su po 20 postignutih poena.

U timu NJujorka DŽulijus Rendl je bio najefikasniji igrač meča sa 28 poena uz deset skokova i šest asistencija, ali im je to bila slaba uteha u porazu.

Sinoć je i Dalas na svom terenu bio ubedljiv u duelu sa Detroitom, nadigravši ih sa 116:86, a predvodio ih je Luka Dončić sa 33 poena uz 11 asistencija i sedam skokova.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter