Izvor: HappyBSC
10.02.2022 u 19:26
0

Ovaj datum je idealan za venčanje u 2022. godini!

Prilikom planiranja velikih događanja u životu, mnogo ljudi poseže za astrologijom u nadi da će na taj način izbeći potencijale probleme. Astrolozi, naime, predviđaju razne stvari, a među njima je i najbolje vreme za venčanje.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Ako ga i sami planirate u godini pred nama, možda će vas zanimati da li ste odabrali dobar mesec, pa čak i tačan datum za venčanje prema mišljenju astrologa.

A astrolozi kažu da je najbolji mesec za venčanja u 2022. godini april. Što se tiče konkretnog datuma, najbolji je 30. april.

Taj dan Venera i Jupiter će se spojiti u Ribama, naglašavajući ljubav, jedinstvo i rast, a za to vreme odvijaće se i prvo pomračenje 2022. u znaku Bika. Budući da je Bik znak kojim vlada Venera, naglasak na Veneri će u ovom periodu biti poseban.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter