Izvor: Alo.rs
07.11.2023 u 13:24
0

LUDI ITALIJANI: Deka (99) se razvodi od 96-godišnje supruge jer je saznao za prevaru koja se desila pre 60 godina

Saznao da ga je prevarala pre šest decenja

Suočio se sa svojom suprugom Rozom C., koja je navodno priznala aferu, i pokušala da ga ubedi da ne odustane od njihovog braka

Skoro 100-godišnji anonimni baka i deda iz Italije odlučili su da prekinu svoju višedecenijskom ljubavnu priču i, ako ništa drugo, uđu u „istoriju” kao najstariji par koji je odlučio da raskine brak.

Naime, 99-godišnji Italijan podneo je zahtev za razvod od svoje 96-godišnje supruge posle 77 godina braka, a sve zato što je pronašao dokaze o aferi svoje drage koju je ona imala pre 60 godina. Muškarac, koji je u sudskim dokumentima identifikovan kao Antonio C., pronašao je ljubavna pisma koja su njegova supruga i njen bivši ljubavnik razmenili u staroj komodi nekoliko dana pre Božića, a priča je tek sada izašla u javnost.

poster
Suočio se sa svojom suprugom Rozom C., koja je navodno priznala aferu, i pokušala da ga ubedi da ne odustane od njihovog braka. Međutim, i pored toga što su zajedno proveli osam decenija, prezreni Antonio C. nastavio je sa brakorazvodnim postupkom.

U dugom braku dobili su petoro dece, dvanaestoro unučadi i jedno praunuče, navodi se dalje. Poreklom sa Sardinije, Antonio C. je navodno upoznao Rozu C. 1930-ih dok je služio kao deo italijanskih karabinjera – oružanih snaga – u svom rodnom Napulju.

Italijanska štnajstariji rampa je ukazala na južnjačku krv para kao „okidač” raskida. Kada se razvod Antonija i Roze C. završi, oni će postati azvedeni par, preuzimajući počasnu titulu od Britanaca Bertieja i Jessie Vood (98), koji su se razveli 2009. nakon 36 godina braka

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter