Izvor: Objektiv
14.02.2022 u 19:25
0

SLIČNOST IZMEĐU NJIH JE NEVEROVATNA: Ovo je brat Nikole Đurička (FOTO)

Đorđe Đuričko se nije mnogo zadržao u glumi

Mnogi ne znaju da popularni glumac Nikola Đuričko ima tri godine starijeg brata Đorđa, a malo je poznato da se i on svojevremeno okušao u glumi.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Međutim, u pitanju je samo epizodni pokušaj, a čini se da ga gluma nikada nije interesovala brata Nikole Đurička na duže staze.

Trenutak u kojem se pojavio bio je upravo pored njegovog slavnog brata, kada je Đorđe igrao lik deda Toze u mladosti u popularnoj seriji “Vratiće se rode”, a pojavio se i u seriji “Bolji život”.

Đuričko hje svojevremeno istakao kako u sportu najviše uživa upravo sa bratom Đorđem:

– Atletiku sam trenirao godinu dana tako da nisam imao disciplinu, nego neki opšti trening. Probali smo skoro sve sem skoka sa motkom. Mislio sam da sam idealan za srednje pruge, ali to je bilo samo moje laičko nadanje. Pamtim najviše trčanje uz i niz tribine ”Marakane” i kako su nam se tresle noge posle treninga meni i bratu u autobusu – prisetio se Đuričko, što je bio povod da se neki zapitaju gde je danas brat poznatog glumca i šta radi.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter