Izvor: ESPRESO
15.02.2022 u 19:40
0

MALO POZNATI DETALJI: Supruga Ljube Perućice otkrila kroz kakav su pakao prošli otkako su u braku

Zahvaljujući svim tim lošim stvarima njih dvoje su se zbližili još više

Pevač Ljuba Perućica i njegova supruga, Katarina Kolozeus venčali su se krajem 2019. godine.

 Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Njih dvoje deluju kao vrlo skladan par, a pevačeva supruga otkriva da je nakon sklapanja braka mnogo stvari krenulo po zlu.

Ona je ispričala kroz šta su prošli od kad su se jedno drugom zavetovali na večnu ljubav, ali i priznala da bez Ljube ne bi mogla da prebrodi neke situacije.

– Ja se slažem da brak treba da ima lepe trenutke, ali mi smo imali tu nesreću da od dana kada smo se venčali da je sve nekako krenulo po zlu, ne što se tiče našeg odnosa, naš odnos je bolji nego ikada – rekla je Katarina, a onda otkrila i šta ih je sve snašlo.

– Brzo posle našeg venčanja došla je korona i mi nismo mogli da odemo na medeni mesec koji smo planirali i naša porodica je imala puno problema sa koronom, imali smo velike gubitke i previše voljenih ljudi smo izgubili i previše bliskih, ali opet, koliko je to bilo teško, ja mislim da je sve to nas kao bračni par učvrstilo i dodatno nas je povezalo jer smo bili jedno za drugo u svakom mogućem trenutku. Ljuba je mene užasno zadužio za ove dve godine iz razloga što je on bio tu za moju porodicu kako verovatno niko drugi ne bi bio. Više nego neki koji su trebali da budu. Da mi nije bilo njega u nekim trenucima, ja uopšte ne znam kako bih se snašla.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter