Izvor: Informer
15.02.2022 u 21:27
0

OKUPILI SE NAJBOLJI RVAČI SRBIJE PRED EP: Možemo do 3 medalje!

Selektor rvačke reprezentacije Srbije Milorad Dokmanac rekao je da je selekcija odradila sve što je bilo planirano na pripremama u Poreču, kao i da se nada dobrim rezultatima na dva evropska prvenstva.

Srpski rvači spremaju se za Evropsko prvenstvo do 23 godine u Plovdivu (od 7. do 11. marta), a seniorsko EP se održava u Budimpešti od 28. marta do 3. aprila.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

– U Poreču se okupilo 25 reprezentacija i oko 150 rvača. Nikada ranije nismo imali toliko sparinga i u tako jakoj konkurenciji. Praktično je cela rvačka Evropa bila u Hrvatskoj. Mnogo vrhunskih rvača je bilo na jednom mestu tako da smo sve to iskoristili na najbolji mogući način. Odradili smo sve ono što je planirano u ovoj fazi priprema za ova dva evropska prvenstva i mislim da možemo da se nadamo dobrim rezultatima –  rekao je Dokmanac, preneo je Rvački savez Srbije.

Na pripremama je učestvovalo 12 srpskih rvača: Zurab Datunašvili, Viktor i Mate Nemeš, Sebastijan Nadj, Aleksa Erski, Branko Kovačević, Aleksa Ilić, Mario Vuković, Igor Gavrilović, Žarko Dickov, Sebastijan Kolompar i Aleksandar Simović.

Dokmanac je dodao da bi rvači na predstojećem EP do 23 godine trebalo da produže kontinuitet osvajanja medalja na velikim takmičenjima.

– Mislim da možemo da osvojimo tri odličja. Najozbiljniji kandidati su Kovačević, prošlogodišnji bronzani sa prvenstva sveta do 23 godine, kao i Vuković i Ilić –  rekao je on.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter