Izvor: Srpskainfo, happy bsc
17.02.2022 u 12:25
0

KORONA PRESEK U REPUBLICI SRPSKOJ: Zaraženo još 136 građana

Još 134 građana u Republici Srpskoj zaraženo je novim virusom korona, dok je testirano 506 laboratorijskih uzoraka. U protekla 24 sata, nažalost, preminulo je 14 pacijenata.

U Institutu za javno zdravstvo RS kažu da se među novozaraženima nalazi 62 muškaraca i 72 žene, od kojih je 20 mlađe, 49 srednje i 65 starije životne dobi.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Prema mestu prebivališta, 48 osoba je iz Banjaluke, 16 iz Bijeljine, 11 iz Doboja, šest iz Istočnog Novog Sarajeva, pet iz Zvornika, po četiri iz Višegrada i Modriče, po tri iz Laktaša, Prnjavora, Rudog, Sokoca, Srpca i Teslića, po dve iz Dervente, Istočne Ilidže, Lopara, Ugljevika i Šipova i po jedna iz Kneževa, Kozarske Dubice, Kotor Varoši, Milića, Mrkonjić Grada, Novog Goražda, Pala, Petrovca, Prijedora, Stanara, Čajniča i Čelinca.

U poslednja 24 časa, Institutu za javno zdravstvo Republike Srpske prijavljeno je 14 smrtnih slučajeva. Radi se o osam muškaraca i šest žena, mlađe, srednje i starije životne dobi, od kojih po dve osobe iz Modriče, Prijedora i Teslića i po jedna iz Banjaluke, Bratunca, Istočne Ilidže, Istočnog Novog Sarajeva, Kozarske Dubice, Prnjavora, Trebinja i Vukosavlja.

Do sada je u Republici Srpskoj potvrđeno 110.540 slučajeva virusa korona, a preminulo je ukupno 6.190 osoba kod kojih je potvrđen test na virus korona.

U Republici Srpskoj, testirani je ukupno 411.048 osoba.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter