
SAVRŠEN UKUS I NE LEPI SE ZA ŠERPU: U vodu u kojoj kuvate pirinač dodajte 1 sastojak
Ako vam pirinač do sada nikako nije uspevao ili ste početnik u kuvanju, iskoristite ovaj trik iskusnih domaćica.
Prilikom kuvanja pirinač često postaje lepljiva i premekan, zbog čega ne može da zadrži teksturu. Za savršeno pripremljen pirinač, odnos vode i pirinča treba da bude tri prema jedan, što podrazumeva da na jednu šolju pirinča treba da sipate tri šolje vode.
ŽITARICA FANTASTIČNA ZAMENA ZA MESO: Puna je proteina
Posebno efikasan trik podeljen je na Instagram stranici „Naš dan svaki dan“: „Ukoliko prilikom kuvanja pirinča dodate nekoliko kapi limunovog soka, pirinač se neće lepiti i biće rastresit“.
Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.
Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74
Pročitaj još iz rubrike

RECEPT DANA: Govedina Stroganov – ruski tradicionalni ručak

OSVEŽAVAJUĆI DESERT: Čizkejk sa pomorandžom

PRAVO IZ ITALIJE: Recept za orginalne bolonjeze

UKUS KOJI SE PAMTI: Čizkejk San Sebastijan

KREM ČORBA OD ŠPARGLI: Energetska bomba koja će vas osvežiti u trenu
