Izvor: Happy BSC
21.02.2022 u 09:06
0

Zvezda za poluvreme „ugasila“ Partizan i osvojila Kup Radivoja Koraća! (FOTO) (VIDEO)

Novi sudar košarkaša Zvezde i Partizana doneo je apsolutnu dominaciju crveno-belih, pobedu u finalu Kupa Radivoja Koraća 85:68 (20:13, 29:15, 18:18, 18:22), za prvi trofej u sezoni – za odbranu „Žućkove levice“.

Koliko je šampion ABA bio dominantan večeras u hali Čair najbolje svedoči podatak da su već na poluvremenu izabranici Dejana Radonjića imali prednost od 21 poena (49:28).

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Već tu bio je kraj svake nade crno-belih da mogu režirati čudesni veleobrt, nemoćan je bio i veliki Željko Obradović da promeni tok meča, da trgne ekipu koja nijednog trenutka nije uspela da isparira večitom rivalu. Bila je ovo igra mačke i miša.

Zvezdu su do velike pobede nosili Kalinić sa 18 poena, Holins sa 15, Volters sa 14 i Marković sa 13 poena.

Najupečatljiviji utisak igre Partizana je podatak koji deluje pomalo frapantno, neverovatno, a glasi da je samo 5 poena za crno-bele stiglo iz ruku srpskih igrača: četiri je postigao Avrmaović, a jedan Trifunović.

Matijas Lesor je na kraju bio najjači napadački adut Partizana, meč je završio sa 19 poena, Panter je doprineo sa 14 i vrlo lošim šuterskim izdanjem, Mur je dao 11, a Ledej 10. Ostatak tima, ruku na srce, nije vredan pomena.

Da će ovaj meč biti „jednosmerna ulica“ moglo je da se nasluti nakon početne serije Zvezde 10:0 na koju je stigao odgovor Partizana 10:3 u režiji Pantera i Mura, međutim bio je to, ispostavilo se, i poslednji trenutak igračkog i kakvog takvog rezultatskog egala večitih.

Nastavak je doneo novi „piroklastični udar“ Zvezde, granitnu odbranu, ubitačne kontre i tranziciju, raznovrsno šutersko izdanje i potpuni krah Obradovićevog tima.

Pošteno je konstatovati da je Zvezda od poluvremena pa sve do kraja gotovo rutinski dovršila posao, bez ikakvih većih trzavica, odbila sporadične trzaje Partizana da se vrati u meč i u velikom stilu stavila tačku na ovaj neravnopravan duel.

Ovako su crveno-beli dovršili utakmicu, u stilu, kao što su je i započeli i kao što su igrali čitavu utakmicu – alej-ap kombinacijom Voltersa i Holinsa i zakucavanjem Amerikanca.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter