Izvor: Happy BSC
21.02.2022 u 09:13
0

VELIKI JE ŽOC! Željko Obradović oduševio navijače Zvezde, ovim potezom pokazao je kakav je gospodin (VIDEO)

Željko Obradović je tokom finala Kupa u Čairu bio konstantno na meti navijača Crvene zvezde. Od samog ulaska na teren, kada su ga dočekali povicima „Turčine“, do transparenta na kojem je označen kao „državni projekat“, pa na kraju i do ironičnog oduševljenja kada je dobio utešnu medalju za poraženog u finalu Kupa.

Ali, Željko je sve na kraju oduševio svojim gospodskim i fer-plej potezom.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

U prošlosti se dešavalo da igrači i treneri poraženog tima napuste teren pre nego što rival dobije pehar i medalje, ali je Željko Obradović ostao do kraja.

I onda, kada je predsednik Košarkaškog saveza Srbije Predrag Danilović dodelio pehar kapitenu Zvezde Branku Laziću, Obradović je aplaudirao i čestitao rivalu.

Situaciju o kojoj pišemo možete videti u videu na 1:23

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter