Izvor: Novosti
26.02.2022 u 20:32
0

PO VOLJI PIKI BLAJNDERSA: Birmingem siti vratio STARO IME u čast popularne serije (FOTO/VIDEO)

Ako vam nešto nije jasno u ovoj vesti, to je u redu, pošto klub takvog imena ne postoji.

Tačnije, nije postojao od 1943. godine, kada je promenio ime u FK Birmingem siti, do danas.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

A danas je, po naređenju „Piki Blajndersa“, vratio originalno ime u čast i promociju istorije i tradicije „starog kraja“.



Piki Blajnders je hit serija Bi-Bi-Sija koja danas ulazi u poslednju, šestu sezonu prikazivanja, a Birmingem siti se u čast veza koje ima sa popularnim programom uključio u promociju istog.

Serija je nazvana po istoimenoj uličnoj bandi koja je krajem 19. i početkom 20. veka vladala ulicama birmingema, naročito jugo-istočnog dela, zvanog Smol hit po kome je i Birmingem siti dobio svoje originalno ime.

Igrači Birmingema su iz tunela na teren izašli uz zvuke muzičke teme serije – Red right hand, Nika Kejva i Pi-Džej Harvi.

Na sedištima stadiona Sent Endrus, kome je takođe za ovu utakmicu vraćeno originalno ime umesto sponzorskogm postavljeni su i šalovi sa natpisom kluba Small Heath Alliance koje je specijalno za ovu priliku donirao Bi-Bi-Si.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter