Izvor: magazin.novosti
27.02.2022 u 13:41
0

OVA TRI HOROSKOPSKA ZNAKA ZAUVEK PAMTE PRVU LJUBAV! Da li ste među njima?

Njihove živote trajnije obeležavaju prve ljubavi.

Nežne i senzualne Račice zauvek pamte svoju prvu ljubav. Rakovi su jedan od najemotivnijih horoskopskih znakova. NJihova prva ljubav je jaka, duboka i iskrena. Sećanje na nju njima ne izaziva bol i strah već im stvara toplinu i osećaj zadovoljstva. Račice često pobegnu u dubinu svoje duše gde tumaraju kriz hodnike svoje prve ljubavi.

Ribe koje su senzualne i duboko intuitivne takođe pamte svoju prvu ljubav. Ta ljubav je u njima probudila najlepse osećaje , dodire i dalje pamte kao prve poljubce. Ribe tokom života često svaku narednu ljubav upoređuju sa tom prvom ljubavi.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Bikovi su takođe duboko emotivna bića. LJubav i sećanje na prvu ljubav potpuno drugačije “čuvaju” od Raka i Ribe. Senzualne i veoma zavodljive, žene Bikovi svoju prvu ljubav pamte kao prvog muškarca u svom životu sa kojim su poželele decu, dom i porodicu. Kada se vrate u te trenutke gotovo da mogu da osete miris svojih prvih kolača koje su spremile za svog muškarca i do najsitnijeg detalja sećaju se kako su zamišljale tada svoj dom, koje cveće bi posadile i na koga bi njihova deca ličila.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter