Izvor: Happy BSC
28.02.2022 u 18:03
0

VESIĆ: Prve dve linije metroa će potpuno promeniti život građana Beograda (FOTO)

Zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić održao je danas u JKP „Beogradski metro i voz” radni sastanak sa komisijom koja se bavi izgradnjom beogradskog metroa kako bi građanima predstavili dokle se stiglo sa ovim projektom. 

– Projekat izgradnje metroa nesumnjivo je najznačajniji i najveći infrastrukturni projekat koji će se raditi u Beogradu u 21. veku i suštinski projekat koji će promeniti život građana. Ono što građanke i građani Beograda treba da znaju, to je da je Srbija obezbedila novac za izgradnju metroa, da su potpisani ugovori koji su počeli da se realizuju, da je već počela izgradnja depoa na Makiškom polju i da Beograd i Ministarstvo saobraćaja prate dinamiku, te da ćemo u fazama, kako se metro bude gradio, nastaviti sa izgradnjom. Takođe stižu i dve mašine koje će simultano raditi na obe linije. Važno je da građani razumeju da ćemo istovremeno raditi dve linije i da ćemo ih pustiti u rad sa razmakom od dve godine. Naš sistem podrazumeva dve prve linije koje će potpuno promeniti život ljudi i omogućiti im mnogo veći komfor života – napisao je on na Instagramu. 

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter