Izvor: Telegraf /happy bsc
02.03.2022 u 13:52
0

Ovo je odluka Novaka Đokovića o svom timu nakon odlaska Marjana Vajde (FOTO)

 Novak Đoković i Marjan Vajda su odlučili da prekinu sporazumno saradnju  posle 15 godina zajedničkog rada. Čovek sa kojim je Novak osvojio pregrš Grend slem titula, sklopio je dogovor sa Đokovićem posle završnog mastersa u Torinu da okončaju saradnju.

Novak se emotivno oprostio od svog nekadašnjeg trenera, zahvalio mu se na nezaboravnim trenucima i istakao da će uvek biti deo njegove porodice.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Sada je planirano da Ivanišević u potpunosti preuzme ulogu prvog trenera i da prati Đokovića na svim turnirima.

Inače, kako trenutno stoje stvari, Novak neće moći da učestvuje na Mastersu u Indijan Velsu, koji počinje naredne nedelje, ali se prijavio za Masters u Majamiju, za koji takođe trenutno ne može da učestvuje jer nije vakcinisan, ali se možda nada popuštanju mera u SAD.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter