Izvor: Tanjug
07.03.2022 u 13:07
0

ŠAPIĆ: Cilj je da Beograd bude najčistiji grad u Evropi

Jedan od ciljeva je da Beograd postane najčistiji grad u Evropi i kada je reč o tome neće biti podela među građanima, već će svi Beograđani koji vole svoj grad, svoju kuću, učiniti sve da ona bude lepša i čistija, poručio je kandidat SNS za gradonačelnika Beograda Aleksandar Šapić.

Šapić je istakao da će jedna od akcija koja će unaprediti čistoću u prestonici biti organizovano čišćenje u svim delovima Beograda, u kome bi učestvovali svi građani.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

„Ideja mi je da odredimo jednu subotu u mesecu i da tada svi građani izađu i očiste svoj ulaz, svoj blok, svoj kraj, a da gradske komunalne službe tada pripreme sve što je neophodno za tu akciju. Da pripremimo kese, kao i punktove gde će to što se očisti biti odloženo“, rekao je Šapić, a saopštio SNS.

Kako se navodi, Šapić je rekao da paralelno sa tim Gradska uprava mora da podiže kvalitet usluga svih komunalnih službi, ali i svest građana o značaju ove teme.

„To je na pravi način bavljenje životnom sredinom, a kada budemo očistili zemlju, onda ćemo očistiti i vazduh, to ide jedno sa drugim“, kazao je Šapić.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter