Izvor: RTS
07.03.2022 u 15:33
0

Korona presek za 7. mart

Prema poslednjem preseku, koronavirus je potvrđen kod još 2.231 osobe, od 13.632 testirana uzorka. Od posledica zaraze preminulo je 26 osoba. Na bolničkom lečenju nalazi se 1.797 pacijenata od kojih su 83 na respiratoru.

Na bolničkom lečenju 1.797 pacijenata, 83 na respiratorima. Prema poslednjem preseku, koronavirus je potvrđen kod još 2.231 osobe, od 13.632 testirana uzorka. Od posledica zaraze preminulo je 26 osoba.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Epidemijska situacija u Srbiji je povoljnija, pa sve više zdravstvenih ustanova izlazi iz kovid režima rada. KBC „Dr Dragiša Mišović“ od sutra je u zelenoj zoni.

Sednica Kriznog štaba za borbu protiv koronavirusa biće održana u četvrtak.

Predsednik Aleksandar Vučić izjavio je da će o ukidanju mera protiv koronavirusa, među kojima su i kovid propusnice, odlučivati struka, ali i da smatra da nismo daleko od ukidanja mera.

Ministar zdravlja Zlatibor Lončar ističe da je epidemijska situacija u zemlji povoljnija, te da je vreme da se zdravstveni sistem posveti pacijentima koji nisu oboleli od kovida. 

Na bolničkom lečenju nalazi se 1.797 pacijenata od kojih su 83 na respiratoru.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter