Izvor: Happy BSC
09.03.2022 u 08:50
0

Sad je sve u njihovim rukama: Košarkaši Zvezde podgrejali snove navijača o Top 8 i Fajnal foru Evrolige u Beogradu

Košarkaši Crvene zvezde pobedom nad Real Madridom u „Pioniru“ 65:62 , u zaostalom meču 20. kola Evrolige ponovo su pokazali da mogu da se takmiče sa najboljim evropskim klubovima. Sjajna igra ulila je nadu navijačima da će se njihov omiljeni klub naći u narednoj fazi takmičenja, ali i probudila fantazije o Fajnal Foru u Beogradu.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Za sada sve crveno-beli drže u svojim rukama jer imaju isti broj pobeda uz utakmicu zaostatka u odnosu na osmoplasirani Monako.

Treća pobeda u nizu zančajno je povećala šanse da se crveno-beli domognu plasmana u Top 8. Ipak, na tabelu će značajno uticati i situacija u Ukrajini jer je za tri kluba iz Rusije: Zenit, CSKA i UNIKS i dalje na snazi suspenzija igranja utakmica. Sva tri ruska tima su boljeplasirani na tabeli, pa ako do dogovora Evrolige i ovih klubova ne dođe najviše koristi ima upravo beogradski klub. Kao dodatna motivacija može da posluži i to što će se Fajnal For ovog elitnog takmičenja održati u Beogradu, a kao što smo videli više puta do sada, na domaćem terenu Crvena zvezda je „tvrd orah“ i za elitu evropske košarke.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter