Izvor: beoinfo, happy bsc
09.03.2022 u 20:19
0

Gradonačelnik Radojičić primio Orden knez Nikola Vasojević Milošević

Gradonačelnik Beograda prof. dr Zoran Radojičić primio je danas u Starom dvoru Orden Knez Nikola Vasojević Milošević koji dodeljuje Udruženje književnika i drugih stvaralaca „Sjeverac” iz Podgorice za doprinose saradnji Srbije i Crne Gore.

– Najviše me raduju priznanja koja dobijam od familije, Srba iz Crne Gore. Udruženje književnika i drugih stvaralaca „Sjeverac” iz Podgorice mi je ukazalo čast time što mi je za doprinos kulturnoj saradnji Srbije i Crne Gore uručilo Orden knez Nikola Vasojević Milošević. Uvek ističem koliko je važna saradnja matice Republike Srbije sa Srbima iz čitavog regiona i da na jačanju naših veza treba raditi neprestano. Hvala u ime svih Beograđana – izjavio je gradonačelnik Radojičić.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Gradonačelnik je dodao  da je u prethodnom periodu imao zadovoljstvo da sarađuje sa svim kolegama iz regiona, kao i da je Gradu Beogradu značajno da ima posebno dobru saradnju sa bratskom Crnom Gorom.

– U prethodnom periodu imao sam niz vrlo konstruktivnih sastanaka sa predsednicima opština i gradonačelnicima gradova kao što su Podgorica, Nikšić, Budva, Berane. Važno je da u ovim teškim vremenima, gde god žive Srbi, imamo dobru saradnju na lokalnom nivou jer tom saradnjom štitimo interese našeg naroda. Želim da građani Beograda, Podgorice, Nikšića i drugih gradova Srbije i Crne Gore svakodnevno sarađuju u svim oblastima značajnim za unapređenje kvaliteta života građana obe države. Siguran sam da ćemo pored kulturne saradnje nastaviti saradnju i u oblasti komunalne delatnosti, privrede, privlačenja investicija, umetnosti, sporta, obrazovanja i da ćemo nastaviti da razmenjujemo naša iskustva, kao i da ih primenjujemo u interesu boljeg kvaliteta života građana naše dve bratske zemlje – zaključio je gradonačelnik Radojičić.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter