Izvor: informer
11.03.2022 u 16:16
0

NAJNOVIJI DETALJI O BOMBI NA LETU ZA MOSKVU: Putnici evakuisani – MUP pregleda avion

Ubrzo nakon poletana avino iz Beograda za Moskvu imejlom stigla anomnimna poruka da se u njemu nalazi bomba. Avion se okrenuo u vazduhu i vratio na erodrom Nikola Tesla gde je u toku pregled kompletnog aviona

Pripadnici ministarstva unutrašnjih poslova trenutno pregledaju avion za koji je nakon poletanja sa aerodroma „Nikola Tesla “ ka Moskvi prijavljeno da je u njemu postavljena bomba. 

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Kako nezvanično saznaju mediji avion je sa aerodroma u Beogradu ka aerodromu u Moskvi poleteo oko  oko 14.15 sati. Međutim nakon kraćeg vremena imejlom stigla je poruka da se u njemu nalazi  eksplozivna naprava odnosno bomba.

– U skladu sa procedurom avio se momentalno okrenuo u vazduhu i vratio na polaznu tačku. Na aerodrom u Beogradu sleteo je u 14.48 sati i momentalno je prevezen na bezbednu poziciju i koja je inače predviđena za vanrdeno sletanje.

Putnici kao i članovi posade su bezbedno evakuisani i u toku je pregled aviona koji obavljaju pripadnici MUP sa psima – saznaju mediji.

Još uvek se ne zna da li je reč o lažnoj dojavi ili ne. 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter