Izvor: klix.ba
12.03.2022 u 18:44
0

Pred bistom cara Nikolaja: Skup podrške Rusiji i u Banjaluci

U Banjaluci se danas okupilo stotinjak osoba na skupu podrške Rusiji, koji je organizovalo Udruženje „Srpsko-ruski most“.

Skupu je prisustvovao i predsednik Socijalističke partije Petar Ðokic koji je rekao Srni da bi najbolje bilo da se sukob u Ukrajini što pre okonča, te da je na ovom skupu u znak solidarnosti sa idejama koje treba da budu razumne. Pored Ðokića, na skup je stigao i ministar rada i boračko-invalidske zaštite RS-a Duško Milunović.

Mirni skup je organizovan u parku pored biste poslednjeg ruskog cara Nikolaja Drugog Romanova. Podršku organizatoru je pružilo još nekoliko proruskih udruženja, kao i „Noćni vukovi“, organizacija koja postoji u Rusiji, Srbiji i Republici Srpskoj.

Okupljeni su za vrijeme protesta slušali ruske pesme, a njima se obratio predsednik Udruženja Srpsko-ruski most, banjalučki pesnik Zoran Kostić i Dane Čankovic iz Organizacije Srpski narodni pokret „Izbor je naš“.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter